Wie zijn wij

Tekst

De Buurt Bouwdoos is ontwikkeld door Ennatuurlijk samen met ingenieursbureau WSP. Allebei spelen wij een grote rol in de energietransitie van Nederland. Onze Buurt Bouwdoos is voor het eerst ingezet tijdens de Expeditie Warmte georganiseerd door de gemeente Utrecht. In deze expeditie werden marktpartijen aan wijken en buurten gekoppeld om samen slimme en vooral uitvoerbare plannen te ontwikkelen om van het gas af te komen. 

Linker kolom

En met succes. Dankzij de Buurt Bouwdoos zien huiseigenaren dat er echt wat te kiezen valt en krijgen ze gereedschap in handen om zelf te ontdekken en bepalen wat de beste oplossing is om van het aardgas af te gaan. De Buurt Bouwdoos is inzetbaar voor elke gemeente. 

Rechter kolom

Maak verder kennis met ons: 

naar Ennatuurlijknaar WSP

Media
Wijk
Tekst

Het Buurt Bouwdoos Team

Maak kennis met ons Buurt Bouwdoos Team. Wij zijn er om de gemeente te ontzorgen door het Buurt Bouwdoos traject van a tot z te begeleiden. Benieuwd hoe we jouw gemeente kunnen helpen? Hieronder vind je onze contactgegevens, bel of mail ons gerust. Of laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. 

Linker kolom

Roel Bleumink

Roel Bleumink

Manager Buurt Bouwdoos 

info@buurtbouwdoos.nl
06 82 05 52 87

Rechter kolom

Heidi Geven

Heidi Geven

Marketingmanager Buurt Bouwdoos 

info@buurtbouwdoos.nl
06 53 22 66 54

Tekst

Meer weten?

Neem contact op met ons!

Contactformulier
Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring